Country Manager Norge

Oslo

Vill du vara med och leda och utveckla ett snabbväxande konsultföretag inom Customer experience och CRM i Norge? Har du en bakgrund inom Ekonomi och IT och drivs av en ständig utveckling där du har möjlighet att påverka? Vi söker nu en Country Manager med huvudansvaret att etablera och utveckla verksamheten i Norge.


Vi på Axenon hjälper våra Nordiska kunder att bygga och implementera den strategiska CRM plattformen - Salesforce för tillväxt och framgång.


Detta är en unik möjlighet att få vara med i ett tidigt skede och starta upp vårt Norge kontor med drivna Salesforce experter och utvecklare. Rollen är ny vilket innebär att du kommer kunna ges ett utrymme att utforma den tillsammans med dina kollegor i Sverige och Finland.

Axenon har flera stora kunder i Sverige och Finland med bred nordisk koppling och önskar bredda sin kundportfölj där du som Country Manager skapar affärer genom hög marknadsnärvaro och relationsbyggande.


Axenon befinner sig nu i ett spännande expansivt skede och ska etablera sig i Norge. Vi har stor efterfrågan på vår Salesforce expertis och vill skapa synergier för företag som redan arbetar nordiskt. Detta är en unik möjlighet att bygga karriär inom CRM och Customer Experience och bli en eftertraktad Salesforce partner i ett redan framgångsrikt team med stora möjligheter. Du kommer bli en del av ett nordiskt starkt och engagerat team med erfarna kollegor. Vi är en platt organisation med en öppen, team-orienterad miljö där är löpande utbildning och utveckling ingår i vårt erbjudande. Vi jobbar agilt med kunden i fokus.


Om rollen

Som Country Manager kommer du skapa nya affärer och driva projekt med lokala och nordiska kunder. Vi ser att du arbetar strukturerat och tar eget ansvar för din säljprocess och resultat. Du kommer ha personalansvar och proaktivt leda och utveckla teamet i det dagliga arbetet samt leda och fördela arbetet. Vi ser också en av huvuduppgifterna att aktivt skapa tillväxt och hitta nya affärsmöjligheter på den norska marknaden.


Som person trivs du med att självständigt driva ditt arbete framåt samtidigt som du lockas av en roll att skapa nya affärer genom många kontakter med lokala och nordiska kunder. I tjänsten ingår också finansiellt ansvar för kontorets resultat och som Country Manager kommer du att samarbeta med Group CEO och ägarna vad gäller ekonomifrågor. Du arbetar i med en tydlig struktur och är van att leverera utmärkt service och hög kvalitet mot deadlines. För att nå framgång i rollen ska du trivas i ett litet bolag, vara flexibel, kreativ och lösningsorienterad med tydligt kundfokus


Vi ser gärna att du som person är

 • Entreprenöriell – du lockas av möjligheten att vara med att vidareutveckla och växa ett redan framgångsrikt företag och starkt varumärke på den norska marknaden
 • Förtroendeingivande, lyhörd och socialt säker
 • Relationsbyggande och nätverkande – du trivs i en roll där du är ansiktet utåt för Axenon på den norska marknaden
 • Genuint nyfiken och intresserad av dina kunders verksamheter, utmaningar och möjligheter
 • Tydligt resultatorienterad – du triggas av möjligheten att vara en nyckelperson i uppdraget att skapa tillväxt på den norska marknaden
 • Uthållig och långsiktig med högt driv och stark framgångstro


Din profil / kvalifikationer

 • Akademisk utbildning inom Teknik, IT och/eller Ekonomi
 • Minst 3-5 år års arbetslivserfarenhet av liknande arbete
 • Mycket god erfarenhet av CRM-plattformen Salesforce
 • Salesforce.com-certifiering eller konsulterfarenhet
 • Erfarenhet av strategiskt CRM-arbete med avseende på att öka konvertering, lojalitet och intäkter
 • Professionell förmåga att kommunicera i tal och skrift på norska/svenska och engelska


Om Axenon

Axenon är ett av Nordens ledande företag inom CRM implementationer och är stolt Gold Consulting partner till Salesforce. Vi är en grupp erfarna Salesforce användare och certifierade Salesforce experter. Vi startade Axenon med ett mål – ”Att göra våra kunder framgångsrika genom optimering av Salesforce Plattform”. Genom våra konsulters expertis inom Affärsprocesser, Försäljning, Marknadsföring och Kundtjänst i kombination med spetskompetens inom Salesforce kan vi göra skillnad hos våra kunder. Kunderna är både globala företag samt lokala företag i Norden som vi hjälper hela vägen från analys av processer till genomfört projekt och fortsatt digital utveckling.


Ansökan

Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss på vår resa. Skicka in din ansökan direkt!

Tjänsten är en anställning på heltid, med placering i Oslo. Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse. Sök tjänsten genom att bifoga CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Niklas Hartog, CEO Axenon AB


Kontaktperson

Niklas Hartog

niklas@axenon.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Country Manager Norge
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %