Projektledare Salesforce

Oslo

Vill du ha möjlighet att jobba och utvecklas i ett av Nordens ledande konsultföretag inom Customer experience och CRM? Vi söker nu en Projektledare till vårt team i Norge.


Vi på Axenon hjälper våra Nordiska kunder att bygga och implementera den strategiska CRM plattformen - Salesforce för tillväxt och framgång.

Just nu befinner oss i ett spännande expansivt skede där vi vill förstärka vårt framgångsrika team i Oslo med en engagerad och driven Projektledare med kunskap att driva CRM projekt inom Salesforce plattform. Vi är ett ungt och dynamiskt företag med ett stort fokus på att våra anställda ska känna sig involverade i företagets tillväxt och utveckling. Du kommer bli en del av ett nordiskt starkt och engagerat team med erfarna kollegor. Vi är en platt organisation med en öppen, teamorienterad miljö där är löpande utbildning och utveckling ingår i vårt erbjudande. Vi jobbar agilt med kunden i fokus.


Om rollen

Som Projektledare är du ansvarig för implementationsprojekt hos våra kunder vilket huvudsakligen innebär ansvar för projektplaner, dokumentation av kravspecifikationer, riskbedömning, löpande rapportering till beslutsfattare och projektägare samt se till att projektteamet är synkat och följer uppsatta projektmål. För att nå framgång i rollen ska du trivas i ett litet bolag, vara flexibel, kreativ och lösningsorienterad med tydligt kundfokus.


Din profil / kvalifikationer

 • Adekvat akademisk utbildning inom Teknik, IT och/eller Ekonomi
 • Minst 3-5 år års arbetslivserfarenhet inom IT/mjukvarubranschen
 • Erfarenhet av att arbeta som projektledare / projektform
 • Erfarenhet av CRM plattformen Salesforce.com
 • Salesforce Certifieringar är meriterande
 • Engagerad, teamspelare och genuint nyfiken av dina kunders verksamheter, utmaningar och möjligheter
 • Tidigare erfarenhet av CRM och Agila arbetsmetoder är ett plus.
 • Professionell förmåga att kommunicera i tal och skrift på norska och engelska


Om Axenon

Axenon är ett av Nordens ledande företag inom CRM implementationer och är stolt Gold Consulting partner till Salesforce. Vi är en grupp erfarna Salesforce användare och certifierade Salesforce experter. Vi startade Axenon med ett mål – ”Att göra våra kunder framgångsrika genom optimering av Salesforce Plattform”. Genom våra konsulters expertis inom Affärsprocesser, Försäljning, Marknadsföring och Kundtjänst i kombination med spetskompetens inom Salesforce kan vi göra skillnad hos våra kunder. Kunderna är både globala företag samt lokala företag i Norden som vi hjälper hela vägen från analys av processer till genomfört projekt och fortsatt digital utveckling.


Ansökan

Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss på vår resa. Skicka in din ansökan direkt!

Tjänsten är heltid, med placering i Centrala Oslo. Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse. Sök tjänsten genom att bifoga CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Niklas Hartog, CEO Axenon AB tel +46 703 92 35 78.


Kontaktperson

Niklas Hartog

niklas@axenon.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Projektledare Salesforce
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %