Utvecklare Salesforce

Stockholm

Vill du ha möjlighet att jobba och utvecklas i ett av Nordens ledande konsultföretag inom Customer experience och CRM?


Vi på Axenon hjälper våra Nordiska kunder att bygga och implementera den strategiska CRM plattformen - Salesforce för tillväxt och framgång.


Just nu befinner oss i ett spännande expansivt skede där vi vill förstärka vårt framgångsrika team i Stockholm med en engagerad och driven Systemutvecklare inom CRM. Vi är ett ungt och dynamiskt företag med ett stort fokus på att våra anställda ska känna sig involverade i företagets tillväxt och utveckling. Hos Axenon finns alla möjligheter att växa som utvecklare och du erbjuds en dynamisk teknisk miljö där du kan arbeta framåtblickande och nytänkande i ett företag med högt i tak.


Om rollen

Som Utvecklare kommer du arbeta med implementation och förvaltning av den världsledande CRM-plattformen Salesforce. Du kan omvandla problem, processer och behov till konkreta och användarvänliga tekniska lösningar och är en person som klarar av att strukturera sitt arbete i vardagen. Ditt jobb innebär både nyutveckling och att förbättra befintliga lösningar. Det krävs att du är strukturerad, lösningsorienterad och har lätt för att förstå olika flöden och processer. Du arbetar in-house tillsammans med ditt team som innefattar utvecklare, applikationskonsulter, projektledare och verksamhetskonsulter.


Din profil

Vi ser gärna att du har:

 • Konsulterfarenhet inom CRM alternativt ERP system
 • Erfarenhet av Salesforce integrationer
 • Erfarenhet som lösningsarkitekt eller liknande
 • Engagerad, driven och nyfiken
 • Relevant akademisk utbildning inom Teknik, IT
 • Minst 3-5 års arbetslivserfarenhet
 • Salesforce.com-certifiering eller konsulterfarenhet är meriterande
 • Professionell förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska


Om Axenon

Axenon är ett av Nordens ledande företag inom CRM implementationer och är stolt Gold Consulting partner till Salesforce. Vi är en grupp erfarna Salesforce användare och certifierade Salesforce experter. Vi startade Axenon med ett mål – ”Att göra våra kunder framgångsrika genom optimering av Salesforce Plattform”. Genom våra konsulters expertis inom Affärsprocesser, Försäljning, Marknadsföring och Kundtjänst i kombination med spetskompetens inom Salesforce kan vi göra skillnad hos våra kunder. Kunderna är både globala företag samt lokala företag i Norden som vi hjälper hela vägen från analys av processer till genomfört projekt och fortsatt digital utveckling.


Ansökan

Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss på vår resa. Skicka in din ansökan direkt!

Tjänsten är på heltid, med placering i Centrala Stockholm. Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse. Sök tjänsten genom att bifoga CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Niklas Hartog, CEO Axenon AB  tel +46 703 92 35 78.

Kontaktperson

Niklas Hartog

niklas@axenon.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Utvecklare Salesforce
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %