Utvecklare Salesforce Community Cloud

Stockholm


Vill du ha möjlighet att jobba och utvecklas i ett av Nordens ledande konsultföretag inom Customer experience och CRM?


Vi på Axenon hjälper våra Nordiska kunder att bygga och implementera den strategiska CRM plattformen - Salesforce för tillväxt och framgång.

Vi söker Utvecklare inom CRM/Community med bakgrund inom EPI-server och Content Management som ständigt vill utvecklas, självständigt och tillsammans med ett starkt team. Vi är ett ungt och dynamiskt företag som sitter i ljusa lokaler mitt i Stockholm med ett stort fokus på att våra anställda ska känna sig involverade i företagets tillväxt och utveckling. Hos Axenon finns alla möjligheter att växa som utvecklare och du erbjuds en dynamisk teknisk miljö där du kan arbeta framåtblickande och nytänkande i ett företag med högt i tak.


Om rollen

I rollen som Utvecklare CRM/Community arbetar du och ditt team i varierande och omväxlande projekt med att ta fram kreativa och kundanpassade lösningar. Vi tror att du är en person som är strukturerad, självgående och social samt har ett stort intresse för kundens affär. Med fokus på kundens behov använder vi olika teknologier för olika projekt och arbetar med agila metoder baserat på Salesforce plattform.


Din profil

Vi ser gärna att du har:

 • Erfarenhet inom CSM-plattformar som EpiServer
 • Bred erfarenhet av webbprojekt med mycket integration
 • Relevant akademisk utbildning inom Teknik, IT
 • Kunskap inom andra CMS-plattformar är meriterande
 • Erfarenhet av Salesforce integrationer
 • Engagerad, driven och nyfiken
 • Minst 2-4 års arbetslivserfarenhet som systemutvecklare
 • Salesforce.com-certifiering eller konsulterfarenhet är meriterande
 • Talar flytande svenska och uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska


Om Axenon

Axenon är ett av Nordens ledande företag inom CRM implementationer och är stolt Gold Consulting partner till Salesforce. Vi är en grupp erfarna Salesforce användare och certifierade Salesforce experter. Vi startade Axenon med ett mål – ”Att göra våra kunder framgångsrika genom optimering av Salesforce Plattform”. Genom våra konsulters expertis inom Affärsprocesser, Försäljning, Marknadsföring och Kundtjänst i kombination med spetskompetens inom Salesforce kan vi göra skillnad hos våra kunder. Kunderna är både globala företag samt lokala företag i Norden som vi hjälper hela vägen från analys av processer till genomfört projekt och fortsatt digital utveckling.


Ansökan

Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss på vår resa. Skicka in din ansökan direkt!


Tjänsten är heltid, med placering i Centrala Stockholm. Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse. Sök tjänsten genom att bifoga CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Niklas Hartog, CEO Axenon AB tel +46 703 92 35 78.


Kontaktperson

Niklas Hartog

niklas@axenon.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Utvecklare Salesforce Community Cloud
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %