Salesforce Project Manager

Stockholm

Nu söker vi en Salesforce Project Manager till vårt team!

Axenon är en grupp erfarna Salesforce användare och certifierade Salesforce experter. Vi startade Axenon med ett mål – ”Att göra våra kunder framgångsrika genom optimering av Salesforce Plattform”. Genom våra konsulters expertis inom Affärsprocesser, Försäljning, Marknadsföring och Kundtjänst i kombination med spetskompetens inom Salesforce kan vi göra skillnad hos våra kunder. Vi driver digital transformation till nästa nivå. Våra kunder är både globala företag samt lokala företag i Norden som vi hjälper hela vägen från analys av processer till genomfört projekt. Vi är ett ungt och dynamiskt företag med ett stort fokus på att våra anställda ska känna sig involverade i företagets tillväxt och utveckling. Axenon erbjuder en arbetsmiljö med motiverade kollegor och en kultur där vi uppmuntrar våra anställda att driva och utveckla nya produkt och affärsområden. 


Om rollen

Som Project Manager är du ansvarig för implementationsprojekt hos våra kunder vilket huvudsakligen innebär ansvar för projektplaner, dokumentation av kravspecifikationer, riskbedömning, löpande rapportering till beslutsfattare och projektägare samt se till att projektteamet är synkat och följer uppsatta projektmål.     


Din profil

För att lyckas i denna tjänst ser vi att du har adekvat högskoleutbildning inom teknik eller ekonomi och ca 3-5 års arbetslivserfarenhet helst inom IT/ mjukvarubranschen. Du är van att leda eller jobba i projektform och har uppvisat goda resultat i tidigare projekt. Engagemang och nyfikenhet är två viktiga egenskaper för att lyckas i denna roll. Har du tidigare erfarenhet av CRM och Agila arbetsmetoder är det ett plus. Då vi växer fort finns stora utvecklingsmöjligheter för en utmanade karriär inom Axenon.


Ansökan

Tjänsten är en Provanställning på heltid, med placering i Centrala Stockholm. Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse. Sök tjänsten genom att bifoga CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Niklas Hartog, CEO Axenon AB

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Salesforce Project Manager
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %