Webbutvecklare med intresse för design och digitala upplevelser

Stockholm
Ansök senast 2021-01-24

Vill du ha möjlighet att jobba och utvecklas i ett av Nordens ledande konsultföretag inom Salesforce plattformen? Just nu söker vi dig som har kunskap inom webbutveckling och vill vara med och utveckla framtidens digitala upplevelser.

Vi på Axenon hjälper våra Nordiska kunder att implementera och utveckla den strategiska Customer Success plattformen - Salesforce, inom alla olika verktyg som Salesforce erbjuder. Vi är ett ungt och dynamiskt företag med ett stort fokus på att våra anställda ska känna sig involverade i företagets tillväxt och utveckling. Du kommer bli en del av ett starkt och engagerat team med erfarna kollegor. Vi är en platt organisation med en öppen, team-orienterad miljö där löpande utbildning och utveckling ingår i vårt erbjudande.

Just nu befinner oss i ett spännande expansivt skede där vi vill förstärka vårt framgångsrika team i Stockholm med en engagerad, driven och kunnig person för rollen som webbutvecklare inom Salesforce Experience Cloud (tidigare Community Cloud).

Om rollen

I rollen som webbutvecklare kommer du att arbeta med utveckling och implementation i Salesforce Experience Cloud -plattformen. Experience Cloud är en produkt från Salesforce där företag snabbt kan bygga webbplatser, portaler, mobilappar och många andra digitala kontaktpunkter för att interagera med kunderna - och digitalisera affärsprocesser.

Arbetet innebär både nyutveckling och förbättring av befintliga lösningar där du agerar expert inom området och arbetar hands-on med att designa digitala lösningar enligt kundens önskemål och behov.

Du kommer ha en nära dialog med våra kunder där du agerar stöd och rådgivare, likväl som du ansvarar för projektplanering, målsättningar och leverans. Du arbetar in-house tillsammans med ditt team som innefattar utvecklare, applikationskonsulter andra projektledare och verksamhetskonsulter.

Rollen innefattar i huvudsak att:

 • Identifiera och analysera kunders krav och behov
 • Visualisera och konkretisera projektplan och tekniska behov samt vara med och bygga landningssidor och skapa innehåll som definierats i projektet
 • Leda projektet och leverera enligt uppsatta projektmål och deadlines
 • Kommunicera med beställare och beslutsfattare under projektets gång
 • Planera och leda utbildningar och workshops
 • Analysera och vidareutveckla projekt

Din profil

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning samt 2-3 års arbetslivserfarenhet som nu är redo att ta nästa steg i din karriär. Du bör ha en teknisk bakgrund, intresse för verksamhetsutveckling och gilla att arbeta med människor.

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med webbplattformar så som wordpress, woocommerce, shopify och kan omvandla strategier, idéer, processer och behov till konkreta och användarvänliga lösningar för våra kunder. Vidare har du:

 • Grundläggande kunskaper inom HTML, CSS
 • God förmåga att organisera ditt och andras arbete
 • Grundläggande SEO-kunskaper
 • Erfarenhet av någon av följande plattformat Salesforce Experience Cloud, Wordpress, Shopify, Magento eller andra webbplattformar

Ett plus är om du även har kunskap inom något av följande områden:

 • Salesforce
 • Google Analytics och Google Tag Manager
 • CMS
 • Konverteringsspårning
 • API:er
 • E-handel och betallösningar

För att lyckas i rollen som projektledare krävs det att du är strukturerad, lösningsorienterad och har lätt för att förstå och ta ett helhetsgrepp över hela kundresan. Du har god samarbetsförmåga och kan samarbeta med olika typer av kunder och funktioner i ett företag. Då rollen innefattar mycket kommunikation både internt och externt har du en förmåga att uttrycka dig professionellt i tal och skrift på svenska och engelska.

Du är en prestigelös lagspelare med ett öppet sinne för att både lära dig av andra samt lära ut.

Välkommen med din ansökan!

Låter det här som en tjänst för dig? Sök redan i dag då ansökningarna behandlas löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. 

Kontaktperson

Jonatan Havnevik Giske

jonatan@axenon.se

+47 978 93 633

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
010
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
010
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %