Marketing Automation Specialist

Stockholm
Ansök senast 2021-01-31

Vill du ha möjlighet att jobba och utvecklas i ett av Nordens ledande konsultföretag inom Customer Success och Salesforce plattform? Just nu söker vi dig som har erfarenhet av att implementera marketing automation plattformar eller CRM-system och att hjälpa kunder i hela deras digitala kundresa. 

Vi söker Projektledare för Salesforce Marketing Cloud till vårt team i Sverige

Vi på Axenon hjälper våra Nordiska kunder att implementera och utveckla den strategiska Customer Success plattformen - Salesforce, inom alla olika verktyg som Salesforce erbjuder. Vi är ett ungt och dynamiskt företag med ett stort fokus på att våra anställda ska känna sig involverade i företagets tillväxt och utveckling. Du kommer bli en del av ett starkt och engagerat team med erfarna kollegor. Vi är en platt organisation med en öppen, team-orienterad miljö där löpande utbildning och utveckling ingår i vårt erbjudande.

Just nu befinner oss i ett spännande expansivt skede där vi vill förstärka vårt framgångsrika Marketing-team i Stockholm med en engagerad, driven och kunnig person för rollen som Projektledare inom Marketing Automation. 

Om Rollen

I den här rollen kommer du att arbeta med utveckling och implementation i Salesforce Marketing Cloud (SFMC) -plattform och Salesforce Pardot för Marketing Automation. 

Du har erfarenhet av att arbeta som projektledare och kan omvandla strategier, idéer, processer och behov till konkreta och användarvänliga Marketing Automation lösningar. Vi ser att du är intresserad av datadriven kommunikation och den digitala kundresan. 

Ditt jobb innebär både nyutveckling och att förbättra befintliga lösningar. Det krävs att du är strukturerad, lösningsorienterad och har lätt för att förstå och ta ett helhetsgrepp över hela kundresan. För att lyckas i rollen behöver du ha en bred teknisk förståelse, vara analytiskt lagd, ha god affärsförståelse och vara genuint intresserad av vad datadriven digital kommunikation kan åstadkomma.

Du kommer ha en nära dialog med våra kunder där du agerar stöd och rådgivare, likväl som du ansvarar för projektplanering, målsättningar och leverans. Du arbetar in-house tillsammans med ditt team som innefattar utvecklare, applikationskonsulter andra projektledare och verksamhetskonsulter.

Till rollen söker vi dig som har:

 • Minst 2 års arbetslivserfarenhet som projektledare inom Marketing Automation, MarTech, CRM eller IT.
 • Erfarenhet av någon av följande plattformat Salesforce Marketing Cloud, Pardot, Marketo, Adobe Campaign eller Hubspot
 • Teknisk förståelse för dataflöden och att driva tekniska projekt
 • Relevant utbildning inom Systemvetenskap/IT/Teknik/Marketing Automation eller liknande

Meriterande för rollen är:

Erfarenhet av Salesforce Marketing Cloud och eller Salesforce Pardot

Erfarenhet av CRM plattformen Salesforce.com

Certifieringar inom Salesforce olika produkter och/eller roller


Ansökan

Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss på vår resa? Skicka in din ansökan direkt!

Tjänsten är heltid, med placering i Centrala Stockholm. Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse. Sök tjänsten genom att bifoga CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Beatrice Sagdahl, Axenon AB bea@axenon.se

Kontaktperson

Beatrice Sagdahl

bea@axenon.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
010
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
010
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %