Teknisk Projektledare Salesforce

Stockholm
Ansök senast 2021-01-31

Vill du ha möjlighet att jobba och utvecklas hos en av Nordens ledande Salesforce Consulting-partners? Vi söker nu en Projektledare inom Salesforce till vårt team i Stockholm.

Just nu befinner oss i ett spännande expansivt skede där vi vill förstärka vårt framgångsrika team med en engagerad och driven Teknisk Projektledare med kunskap och vilja att leda digitala förändringsprojekt!

Vilka är vi?

Axenon är ett dynamiskt och lösningsorienterat företag som arbetar med konsulttjänster inom CRM, Marknadsföring och Kundtjänst. Vi är ett engagerat team som består av personer med tidigare bakgrund inom bl.a. finans, e-handel, logistik, service, IT, eventproduktion, försäljning och marknadsföring. Vi arbetar med globala företag i varierande storlek inom en rad olika branscher i Norden. Tillsammans har vi genomfört 100+ Salesforce-projekt.

Vad gör vi?

På Axenon hjälper vi våra kunder att bygga och implementera den strategiska Customer Success-plattformen Salesforce. Vi är certifierade Salesforce-konsulter som finns till för att vägleda och hjälpa våra kunder under hela processen, från analys och utveckling till genomfört projekt.

Vad är Salesforce?

Världens ledande verktyg för sälj, marknadsföring och kundtjänst integrerad i samma plattform.

Din nya roll

Som Teknisk Projektledare hos oss är du ansvarig för implementation av såväl nya samt vidareutveckling av befintliga produkter inom Salesforce-plattformen. Rollen innefattar i huvudsak att:

 • Identifiera och analysera kunders krav och behov
 • Visualisera och konkretisera projektplan, datamodell och tekniska behov
 • Leda projektet och leverera enligt uppsatta projektmål och deadlines
 • Kommunicera med beställare och beslutsfattare under projektets gång
 • Planera och leda utbildningar och workshops
 • Analysera och vidareutveckla projekt

Din profil

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning samt 2-3 års arbetslivserfarenhet. Du har därmed arbetat några år sedan du tog din examen och är nu redo att ta dig an nästa steg i din karriär. En viss teknisk bakgrund är ett krav och du bör även ha ett intresse för verksamhetsutveckling och gilla att arbeta med människor.

För att lyckas i rollen bör du ha förmågan att identifiera förbättringsåtgärder utefter olika scenarier, validera information, hantera många kontaktytor och samarbeta med olika typer av funktioner i ett företag. Eftersom rollen innefattar mycket kommunikation internt och externt har du en förmåga att uttrycka dig professionellt i tal och skrift på svenska och engelska.

Du är en prestigelös lagspelare med ett öppet sinne för att både lära dig av andra samt lära ut.

Har du erfarenhet av Salesforce är detta självklart starkt meriterande!

Sätt igång och ansök!

Låter det här som en tjänst för dig? Sök redan i dag då ansökningarna behandlas löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Viktoria Shakalina 073 073 53 71.

Kontaktperson

Viktor Sundin

viktor@axenon.se

073 783 59 79

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
010
010
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %